Mike Tesselaar wint zomerse Floraronde van Den Oever

Vanavond werd onder prachtige omstandigheden de Floraronde van Den Oever gereden. Een zomers zonnetje, warme temperatuur en weinig wind is toch wel uniek voor deze mooie ronde. Aan de start stonden 53 heren en 7 dames.

Al vroeg in de koers vertrokken 2 top-favorieten. Arjen Bos en Cees Snoek namen een voorsprong van maximaal 27 seconden. Tot halverwege de wedstrijd hielden zij stand. Het peloton begon samen te werken en langzaam werden Bos en Snoek binnen gehengeld. Na een spervuur van demarrages van onder andere Jody Tesselaar (Klein-Keppel) en Nico Leijen (WV West Frisia) bleven er 9 man over die gingen sprinten voor de winst. In de laatste bocht kwam Mike Tesselaar (Klein-Keppel) als eerste eruit, en wist zo naar de winst te sprinten voor voor Sam Boon (AGW-BHK) en Jeroen Lute (AGW-BHK). Op het podium dus enkel Wieringse ploegen!

Uitslag heren:
01. Mike Tesselaar
02. Sam Boon
03. Jeroen Lute
04. Dennis Haanstra
05. Arjen Bos (leidersprijs)
06. Bas De Jong
07. Robin Nieuwenhuizen
08. Germ van de Burg
09. Nico Leijen
10. Martijn Ettema
11. Marco Postma
12. Atze Hospez
13. Yarwin van Straalen
14. Sjoerd van Aalzum
15. Michael Ruska
16. Martin Bruining
17. Cees Snoek
18. Marvin Bruul
19. Jasper Weel
20. Jody Tesselaar
21. Volkert Meinsma

150822 den oever02

Dames:
1. Melinde Groot
2. Linda Koomen
3. Ilse Hoornsman
3. Liesbeth Zeeman

150822 den oever03