Westerland Offroad Challenge 9 december

Op zondag 9 december 2018 wordt weer de Westerland Offroad Challenge verreden. Eén keer per jaar vindt dit unieke evenement plaats voor mountainbikers en veldrijders.

De omgeving rondom Westerland op het voormalige eiland Wieringen wordt een keer per jaar speciaal ingericht voor de Westerland Offroad Challenge. De landerijen waar normaal koeien en schapen staan te grazen wordt een keer per jaar opengezet voor mountainbikers en veldrijders. Ook is elk jaar het parcours nèt even anders. De parcoursbouwers proberen elke editie de rijders meer uit te dagen. Vorig jaar won Joris Blokker de Westerland Offroad Challenge, ben jij dit jaar zijn opvolger?

Op zondag 9 december 2018 begint de wedstrijd om 10.30 uur. Aan de Westerland Offroad Challenge kunnen alle categorieën vanaf 14 jaar deelnemen. De Top- en Funklasse starten samen. De inschrijving vindt plaats bij Strandthuys Lutje (adres: Lutjeweg 1 te Westerland) op het Lutjestrand te Westerland. Er kan geparkeerd worden op de grote parkeerplaats voor aan de weg. Vooraf inschrijven is ook mogelijk. Stuur een email naar wielersportwieringen@kpnmail.nl onder vermelding van je naam, leeftijd, woonplaats en chipnummer. Heb je geen chip? Deze zijn ook ter plaatse te huur voor 3,00 euro per stuk. Voorinschrijven kan tot 7 december en bedraagt 5,00 euro. Bijschrijven op de wedstrijddag kost 7,50 euro.

De Westerland Offroad Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door:
Bouwbedrijf Hollands Kroon

Wil jij weten hoe de sfeer in 2017 was? Kijk dan op site van sponsor Eriks Hypotheken en Personal Finance.