Parcours Westerland Offroad Challenge bekend

De organistie van Wielersport Wieringen heeft vandaag de route van de Westerland Offroad Challenge bekend gemaakt. Het parcours kent andere uitdagingen dan voorgaande edities.

De vertrouwde start op het Lutjestrand is hetzelfde gebleven. Ook de route door camping het Lutjestrand zit weer in de route. Nadat kriskras de strandjes en de dijk bedwongen zijn volgt een stukje verhard. Camping de Waddenzee wordt dit jaar vanaf de andere kant betreden. Het weiland richting Kikkert en het land van Kikkert (hoogste punt van Wieringen) worden niet meegenomen in de route. De ‘piepers’ staan nog op.

Westerland offroad chsllenge
Parcours 2018

Na de camping volgt de afdaling naar het strand waar de oude route weer wordt opgepakt. Over het strand de dijk op on weer bij de start uit te komen. De route is zeker niet minder uitdagend. Ook dit jaar beloofd de organisatie om weer een technisch parcours uit te zetten.

Wil jij ook meedoen? Kijk dan even op deze pagina voor meer informatie. De Westerland Offroad Chsllenge wordt op zondag 9 december verreden. Bouwbedrijf Hollands Kroon is hoofdsponsor.