Slag om Westerland 2019

Komende vrijdag 8 februari opent de inschrijving voor de Slag om Westerland 2019. Deze zal verreden worden op zondag 7 april. Het parcours is gelijk aan de editie van 2018.

Het parcour bevat wat bekende elementen uit de Vikingtour van weleer. De renners passeren o.a. de Westerklief en beklimmen het Damsterpad. Uiteraard passeren de renners ook elke ronde de onverharde Zandkuilweg. De omloop is 9,2 km lang en zal 10x gereden worden (Totaal 92 km). Is er dit jaar voor de derde keer een Friese winnaar?

Parcours Slag om Westerland 2019

De wedstrijd bied plaats aan maximaal 120 renners. De inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld is ontvangen. Alle gegevens die de renners nodig hebben om in te schrijven staan op het inschrijfformulier. Deze staat vanaf vrijdag 8 februari 20:00 online op de website. Het is belangrijk om vroeg in te schrijven omdat er gestart wordt op volgorde van inschrijving.

Permanance is ook dit jaar weer gevestigd op Camping Waddenzee in Westerland.