slag om westerland wieringen

Deelnemerslijst Slag om Westerland 2019

De deelnemerslijst van de Slag om Westerland 2019 staat online! Met 127 renners is het peloton weer mooi gevuld. Op 7 april zullen de renners weer strijden om de winst. Na Arjen Bos (2017) en Adriaan Botma (2018) is het afwachten welke renner zich de winnaar van 2019 kan noemen.

Adriaan Botma, winnaar van de Slag om Westerland doet deze editie niet mee. Botma rijdt dit jaar bij de Elite en kan daardoor niet zijn titel prolongeren. Ook de nummer drie van vorig jaar, André van Reek, doet niet mee.

Het parcours is hetzelfde als vorig. Een grote omloop over het voormalig eiland Wieringen, waarbij niet alleen het onverharde stuk van de Zandkuilweg wordt gepakt, maar ook de kuitenbuiter bij Westerklief. Een zware omloop die zeker een sterke winnaar zal kennen. Op 7 april zal om 13.00 uur het startschot klinken.

De deelnemerslijst is hier te vinden.