Factsheet deelnemers RL Wheels Slag om Westerland 2020

Wie wordt nummer 140 bij de RL Wheels Slag om Westerland?

Al 139 renners hebben zich ingeschreven voor de RL Wheels Slag om Westerland 2020. Wie wordt nummer 140 en sluit het deelnemers? Ben jij dit? Schrijf je snel in voor deze unieke wedstrijd die deels over een onverhard pad gaat. Klik hier om in te schrijven als nummer 140.

Verder is het natuurlijk interessant om te zien waar de deelnemers vandaan komen. Opvallend is dat de deelnemers er een stukje rijden voor over hebben om naar Wieringen te komen. De twee verste renners komen uit Enschede en hebben er 229 kilometer voor over om bij ons te komen. Wat gaaf! De gemiddelde afstand is 83 kilometer. Noord-Holland is met 64 renners hofleverancier. Aan de andere kant van de Afsluitdijk weten de renners ons ook te vinden. Groningen met 27 renners en Friesland met 21 renners hebben een mooi aandeel in het deelnemersveld. Niks voor niks is de Slag om Westerland al 3 keer door een Fries gewonnen.

Bijna de helft van de deelnemers bezit een amateur licentie. De sportklasse renners volgen op de voet met 49 deelnemers. Een bijzondere vermelding voor Dave Doves (Hoorn) die als enige recreant aan de start staat.

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Factsheet deelnemers RL Wheels Slag om Westerland 2020
Factsheet deelnemers RL Wheels Slag om Westerland 2020