slag om westerland wieringen

RL Wheels Slag om Westerland is vol!

Met twee renners die binnen 5 seconden van elkaar hebben ingeschreven zijn er nu total 141 deelnemers aan de RL Wheels Slag om Westerland. De inschrijving van de 4e Slag om Westerland is dus VOL! Er kan niet meer ingeschreven worden.

Met Ivo Zwaans (Den Helder) en Paul Veldhuis (Ureterp) is de deelnemerslijst van de RL Wheels Slag om Westerland 2020 gevuld. 141 renners zullen op 19 april 2020 aan de start staan van deze unieke wedstrijd op het voormalige eiland Wieringen. Wie zal in 2020 de opvolger worden van Arjen Bos (2017), Adriaan Botma (2018) en Jack Kuper (2019)? Wordt het dit keer weer een Fries of zal een van de andere Provincies dit keer met de eer op Wieringen gaan strijken? Op zondag 19 april zal om 10.30 uur het startschot klinken en na 92 kilometer (ca. 13.00 uur) zal de winnaar over de finish op de onverharde Zandkuilweg bekend zijn.

Update 19 maart 2020
Paul Veldhuis had zich al aangemeld en daardoor is zijn tweede inschrijving verwijderd. In totaal dus 140 inschrijvingen waarvan Ivo Zwaans de laatste is.