De fiets gaat de wilgen in

Wielersport Wieringen stopt

Vikingtour, Ronde van Westerland,
Omloop Polderwaard Nieuwland, Westerland cross en de Slag om Westerland. Allen mooie koersen op het voormalig eiland Wieringen. Maar ook zij worden voormalig.

De voortdurende Corona maatregelen, de veranderende inzet van politiemotoren, de hoeveelheid werk; Het bevordert allemaal niet de zin om aan de slag te blijven met het organiseren van sportevenementen. Helaas hebben deze maatregelen ook onze stichting geraakt, en heeft er helaas voor gezorgd dat de geest uit de fles is. We hebben besloten te stoppen met organiseren van wielerwedstrijden op Wieringen.

Al 1,5 jaar werden er geen wielerkoersen meer georganiseerd. Door de maatregelen die ingezet zijn was het voor de organisatie onmogelijk om de koersen door te laten gaan. Met pijn in ons hart nemen wij afscheid van Wielersport Wieringen. De site blijft tot einde van dit jaar online.

We willen iedereen die ons de afgelopen jaren heeft geholpen, heeft gesponsord, heeft deelgenomen of op een andere manier heeft bijgedragen aan onze evenementen hartelijk danken!! Het was top!!